Sewing John Leder Atelier in Wolvertem (Vlaams-Brabant), stoffering en ambachtelijk maatwerk in leder en kunstleder (skai) voor motoren, auto-interieurs en zitmeubels.

John Peleman is de vakman in lederbewerkingen, de kracht achter Sewing John Leder atelier. Zijn ambachtelijk maatwerk in leder geeft uw oldtimer, auto of motor een authentieke stijlinjectie. John Peleman werkt niet. Hij vervaardigt daarentegen met passie. Hij creëert lederen maatwerk met persoonlijkheid en eigenheid. Hij gaat voor niets minder dan oprechte schoonheid en perfectie.

Auto interieur Motorzadels

ORIGINELE WERKTUIGEN EN GEREEDSCHAPPEN

John stoffeert, restaureert en fabriceert uw motorzadel of -tas, uw autozetels en -interieur, maar ook alle zitmeubels in leder of kunstleder (skai). Alles met de hand, met originele werktuigen en gereedschappen die een uniek resultaat garanderen.

LEDEREN GESCHENK?

Wenst u zelf een lederen geschenk volledig gepersonaliseerd – met tekening of naam – te laten maken? Een brillentui, een telefoonhoes, een toolbag, een messenhouder of een tas? Bij Sewing John Leder Atelier maakt John alles volledig ambachtelijk en dus op maat. Neem een kijkje op onze lederbewerking-pagina voor meer informatie.

Sewing John Leder Atelier staat niet alleen synoniem voor ambachtelijk maatwerk. Ook voor alle herstellingen aan uw lederproducten kunt u bij hem terecht. Handtassen bijkleuren, het vervangen van ritsen in lederen jassen, in motorpakken of het herstellen van paardentuigen en -zadels.

Lederen Meubels Lederbewerking

UPDATE!!!

Om het leder atelier efficïenter te laten werken en de projecten tijdig te kunnen uitvoeren, werkt John Peleman nog enkel op afspraak.

Aarzel niet te mailen met je vraag: [email protected]  

Op afspraak helpt John Peleman jou met veel plezier verder.  

Hou het veilig en gezond.